servicii

Pentru ca avem o echipa de profesionisti va garantam ca defectiunea utilajului dumneavoastra va fi identificata intr-un timp foarte scurt, iar in cazul in care operatiunea respectiva nu necesita manopera sau piese de schimb, problema va fi remediata pe loc!

PIESE DE SCHIMB

Piese noi, aftermarket sau originale pentru utilaje, la preturi avantajoase.

MECANICA

Mecanica si intretinere. Ai intampinat o problema tehnica la utilaj sau ai nevoie de o intretinerea periodica, la noi gasesti solutia.

DIAGNOZA COMPUTERIZATA

Oferim servicii de diagnoza auto computerizata, identificam, interpretam si stergem erorile intermitente sau permanente.

REPARATII CUTII DE VITEZE SI AXE

Prin service-ul nostru mobil va oferim reparatii de calitate pentru cutiile de viteze manual si sistemele de transmisie automate.

REPARATII MOTOARE

Motorul reprezinta masina de forta cu ajutorul careia se transforma energia termica degajata prin arderea unui combustibil in energie mecanica. In majoritatea cazurilor, mototoarele folosite la utilaje sunt cele cu ardere interna cu piston.

REPARATII SISTEM HIDRAULIC

Utilizarea actionarilor hidraulice ne permite sa obtinem o productivitate inalta a masinilor, fiabilitate si consum mic de material. La utilajele de forjare sunt utilizate sistemele hidraulice pentru efectuarea miscarii principale, automate si a deplasarilor automate de copiere a mecanismelor de actionare a organelor de lucru etc.

Actionarea hidraulica este o totalitate de dispozitive menite sa puna in functiune mecanismele si masinile prin intermediul hidraulic aflat sub presiune.

Motoarele hidraulice – transforma energia lichidului in miscare de translatie, de rotatie si de orientare a elementului  la iesire.

REPARATII SISTEM ELECTRIC

Lucrarile de intretinere periodica sunt esentiale pentru a pastra instalatiile electrice, echipamentele si utilajele la un inalt standard de fiabilitate si siguranta.

Lipsa mentenantei sau mentenanta necorespunzatoare poate duce la avarii ale utilajelor, intreruperi accidentale cu energie, situatii periculoase, accidente de munca.

Cele mai multe accidente rezultate din cauza unei mentenante necorespunzatoare implica instalatii electrice necorespunzator intretinute, echipamentele defecte, dar si fise sau cabluri de alimentare defecte.

Acoperim intreaga gama de servicii pentru o buna functionare.